Sisteme RSS Feed Ekleyin

Oluşturduğunuz RSS feed'leri bu postun altına yorum yazarak paylaşabilirsiniz. Açık RSS kütüphanesinde paylaştığınız feed'in yanında adınızın (ya da nickinizin) ve/ veya web adesinizin bulunmasını istiyorsanız bu bilgileri de eklemeyi lütfen unutmayın. Bu bilgilerin listelenmesini istemiyorsanız onu da ayrıca belirtmeniz yararlı olacaktır.

8 yorum:

  1. Burak Tan aktifyorum.com yazıları

    http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.info?_id=be287f25ab2ce1b2bd699bd549099cf5

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. ekşi sözlük: dünün en beğenilen entryleri
    http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.info?_id=ba1321d66581131283b871f180d5deda

    ekşi sözlük: geçen haftanın en beğenilen entryleri
    http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.info?_id=68d035a1d9966881d16594318f38663b

    İsmimi belirtmenizde sakınca yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katkınız için teşekkürler, fakat Pipe'larınızda, artık kullanılmaması gereken Fetch Page modülünü kullanmışsınız. Onun yerine XPath Fetch Page modülünü kullanabilirseniz iyi olur. XML'e aşina değilseniz XPath Fetch Page'i öğrenmek biraz zamanınızı alabilir, ama emin olun harcadığınız zamana değecektir. Selamlar.

      Sil
    2. Tamamdır. Şu an bu haliyle iş görüyor. Kullanmak isteyenlere ulaşması açısından eklerseniz sevinirim. XPath Fetch modülüne en yakın zamanda bakıcam. Becerebilirsem pipe'ı güncellerim.

      Sil
    3. Pipe'ları şimdi test etmeye zamanım oldu. Gördüğüm kadarıyla her ikisinin de tamamlama süresi 25 saniyenin üzerinde. Feedly gibi web tabanlı RSS okuyucular bu ölçüde zaman alan feedlerle iyi çalışmıyorlar. Zaman bulunca birkaç test daha yapıp optimize edip edemeyeceğime bakacağım.

      Sil
    4. Şu an ekşi sözlük yavaş çalışıyor, belki pipe o yüzden yavaş çalışmıştır.
      Ben de web tabanlı bir rss okuyucu kullanıyorum. (inoreader. tavsiye ederim bu arada. feedly de kullanmıştım. inoreader'ın özellikleri dövüyor.) RSS okuyucular feed'leri çekerken pipe'ın çalıştığını zannetmiyorum. Bence şu şekilde oluyor. Pipe zaten belli aralıklarla çalışıyor. RSS okuyucu son haline çekiyor. Zaten benim paylaştığım rss'lerin acelesi yok, biri günlük diğeri haftalık.
      Son olarak; tekrar söyleyeyim, linkleri güncelleyebilir misin? İnsanlar kullansın.

      Sil
    5. Inoreader'ı ben de kullanıyorum. Yavaş feed'lere Feedly'ye göre daha fazla musamaha gösteriyor, ama Feedly açık ara en çok kullanılan RSS okuyucu, o nedenle performans önemli. Pipe'ları birkaç gün test etmeden eklemiyorum genellikle.

      Sil

RSS Kaynakları:
Yeni Eklenen Feed'ler
Bloga yapılan yorumlar
Açık RSS bir Alet Kutusu projesidir.